Betaalmethoden

1. iDEAL
Dit is de snelste manier om uw bestelling te ontvangen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

2. PayPal: [email protected]

Met PayPal kan iedereen met een e-mailadres veilig online betalingen verzenden en ontvangen via zijn of haar creditcard of bankrekening. PayPal-leden kunnen met PayPal snel en eenvoudig aankopen doen op de lerenhandgreepjes.nl website.

3. MasterCard of VISA

Indien u kiest voor een betaling met creditcard, dient u tijdens het bestelproces uw creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Let er op dat u exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat (naam van de kaarthouder). Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd. Kiest u voor deze betaalmethode, dan kunnen wij uw bestelling direct na betaling in behandeling nemen.

4. Bancontact / Mister Cash

Lerenhandgreepjes ondersteunt Bancontact / Mister cash. De online betaalmethode voor onze bezoekers uit België welke bij een van de volgende banken zijn aangesloten: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank.

5. Bankoverschrijving

Heeft u geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor iDEAL of PayPal, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van NiiNiiX B.V. onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw betaling binnen is, nemen wij uw order in behandeling. LET OP doordat dit wordt handmatig gecontroleerd en de verzending kan met minimaal 2 dagen vertraagd worden. 

Rabo rekening NiiNiiX B.V. 

NL23RABO0146717864

bic/swift RABONL2U

lerenhandgreepjes 100% original is onderdeel van NiiNiiX B.V.

creatief sinds 1981