Over ons

Over ons

Welkom bij Lerenhandgreepjes, een trots familiebedrijf dat sinds 1981 gespecialiseerd is in het vervaardigen van hoogwaardige plankendragers van milieuvriendelijk, plantaardig gelooid leer uit Nederland. Bij ons draait alles om duurzaamheid, vakmanschap en een persoonlijke aanpak.

In onze eigen werkplaats creëren we met liefde en zorgvuldigheid de plankendragers. We zijn ervan overtuigd dat het gebruik van plantaardig gelooid leer een duurzame keuze is, omdat het productieproces minder schadelijke chemicaliën bevat dan traditioneel gelooid leer. Bovendien streven we naar de hoogste kwaliteit door zorgvuldig geselecteerde leersoorten te gebruiken en natuurlijke looimiddelen, zoals boomschors en plantaardige extracten, toe te passen.

Onze familiebedrijfstructuur stelt ons in staat om flexibiliteit te bieden. We kunnen onze ontwerpen aanpassen, maatwerk leveren en zelfs unieke details toevoegen aan de plankendragers. We luisteren graag naar de wensen en behoeften van onze klanten, en streven ernaar om aan hun verwachtingen te voldoen, inclusief gepersonaliseerde opties.

Naast de ecologische voordelen van plantaardig gelooid leer, hechten we ook veel waarde aan het gebruik van lokaal geproduceerd leer en het ondersteunen van lokale ambachtslieden en bedrijven. Op deze manier dragen we bij aan de duurzaamheid en economie van onze regio.

Bij Lerenhandgreepjes staat duurzaamheid centraal. We zijn er trots op dat we plankendragers van milieuvriendelijk, plantaardig gelooid leer uit Nederland maken. Met onze toewijding aan kwaliteit, vakmanschap en lokale productie streven we naar een betere wereld. Ontdek ons assortiment en ervaar de prachtige en milieuvriendelijke plankendragers die we met passie en zorg creëren.

Welkom bij Lerenhandgreepjes!

Lerenhandgreepjes:

- Creatief sinds 1981
- Trendy, persoonlijk en meedenkend
- Jarenlange ervaring
- Voordelige prijzen
- Duurzame producten
- Al bijna 35 jaar vertrouwd
- Alle milieucertificaten aanwezig

We zien een samenwerking met u graag tegemoet!

 

Creatief sinds 1981

Leren hand greepjes

Robijnborch 3

5241LK Rosmalen

Nederland

 Tel. nr. +31- (0) 73- 6106210

[email protected]

www.lerenhandgreepjes.nl

 

like of uw creatie delen?

Facebook leren hand greepjes

 

Lerenhandgreepjes is onderdeel van NiiNiiX B.V.

KvK Oost-Brabant  64996034