Over ons

Over ons

Lerenhandgreepjes is een vertrouwd familiebedrijf dat reeds sinds 1981 gespecialiseerd is in de productie van tijdloze en kwalitatieve leren handgreepjes en bijpassende lederen producten. Door onze jarenlange ervaring en passie combineren wij vandaag de dag de nieuwste trends met diverse duurzame onderdelen afkomstig uit de Europese Unie. Denk hierbij aan basic lederen handgreepjes maar ook aan wat meer luxere producten en onderdelen. Om onze luxe leren handgreepjes compleet te maken werken we samen met de beste ontwerpers van het land. Zij maken gebruik van merken als Swarovski en Jolie om net die extra touch te geven aan onze leren handgreepjes. 

Toepassingen van leren handgreepjes
Deze grote passie en ervaring heeft er toe geleid dat wij tegenwoordig een grote databank hebben van leren handgreepjes en voorbeelden van diverse toepassingen van trendy leer in huis. Vervang bijvoorbeeld de ouderwetse ijzeren keukendeurknoppen door deze hippe en tijdloze handgreepjes om het geheel een natuurlijke look te geven. Of ga voor een trendy handdoekhanger in de badkamer! Heeft u andere ideeën dan de voorbeelden die wij in onze webshop hebben staan? Ook dat is geen probleem: we kijken graag samen met u naar de mogelijkheden die binnen uw budget vallen.

Waarom kiezen voor Lerenhandgreepjes?
Door onze persoonlijke aanpak is ieder item in verschillende maten en aantallen te verkrijgen. Dit alles natuurlijk voor een voordelige prijs. We kijken graag samen met u naar uw wensen zodat we een product kunnen maken dat naadloos aansluit bij uw smaak. Hierbij houden we de trend van het moment natuurlijk in het achterhoofd. Wij maken alleen gebruik van duurzame producten: we hebben alle milieucertificaten die nodig zijn bij het produceren van duurzame leren handgreepjes. Wij streven naar een beter milieu en zo ook een betere wereld en vinden het belangrijk dat onze producten dat ook uitstralen. Onze producten worden vanaf €25.00 exclusief B.T.W. gratis verzonden.

Lerenhandgreepjes:
- Creatief sinds 1981
- Trendy, persoonlijk en meedenkend
- Gratis verzending vanaf € 25.00 exclusief B.T.W.
- Jarenlange ervaring
- Voordelige prijzen
- Duurzame producten
- Al bijna 35 jaar vertrouwd
- Alle milieucertificaten aanwezig

We zien een samenwerking met u graag tegemoet!

 

Creatief sinds 1981

Leren hand greepjes

Robijnborch 3

5241LK Rosmalen

Nederland

 Tel. nr. +31- (0) 73- 6106210

[email protected]

www.lerenhandgreepjes.nl

 

like of uw creatie delen?

Facebook leren hand greepjes

 

Lerenhandgreepjes is onderdeel van NiiNiiX B.V.

KvK Oost-Brabant  64996034