verzending

Voor uw bestellingen wordt een standaard verzend tarief van € 2.92 met gratis verzending boven € 25,00 exclusief B.T.W. gehanteerd. heeft u artikelen besteld die u retour stuurt en het bedrag komt dan op factuur onder de € 25,00 worden er alsnog verzendkosten berekend. heeft u gekozen voor brievenbuspost en het kan niet door de brievenbus wordt € 6.95 pakketpost gerekend. indien u al heeft betaald bent u nog verplicht het bedrag van € 3.15 bij te betalen. is het artikel niet in de originele verpakking retour gezonden brengen wij u € 1.00 over kosten in rekening. betreft het een fout van onze zijde krijgt u uiteraard geen extra kosten hiervoor en betalen wij u de verzendkosten terug die u heeft gemaakt om retour te sturen.

wilt u omruilen en is de dit na overleg goedgekeurd en de bestelling is bij ons ontvangen verplicht u zich tot het betalen van de verzendkosten voor de tweede maal verzenden.

Wij verzenden vrijwel alle bestellingen via  PostNL. Treft de postbode u niet thuis, dan zal hij een tweede afleverpoging doen. Bent u opnieuw niet thuis, dan ontvangt u een kennisgeving in de brievenbus en wordt het pakket voor u klaargelegd voor afhaling op een postkantoor bij u in de buurt. Zie ook het Servicekader van PostNL hieronder.